• ВОДЕЧКА МЕЃУНАРОДНА КЛИНИКА

  VODEĆA MEĐUNARODNA KLINIKA

  S četiri moderne europske klinike smještene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv ispadanja kose i za stimuliranje ponovog rasta kose.

  SAZNAJTE VIŠE
 • ИСКУСЕН МЕДИЦИНСКИ ТИМ

  ISKUSAN MEDICINSKI TIM

  Međunarodno educirani specijalistički tim trihologa, dermatologa, plastičnih kirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za učinkovito rješavjanje Vašeg problema.

  SAZNAJTE VIŠE
 • СОВРЕМЕНА ДЕРМОСКОПСКА ДИЈАГНОСТИКА

  SUVREMENA DERMOSKOPSKA DIJAGNOSTIKA

  Digitalna dermatoskopija sa suvremenim trihološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i točne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema s ispadanjem kose.

  SAZNAJTE VIŠE
 • ДОКАЖАНО ЕФИКАСНИ ТРЕТМАНИ

  DOKAZANO UČINKOVITI TRETMANI

  Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lijekove – FDA kao sigurni, najsuvremeniji i isključivo učinkoviti tretmani protiv ispadanja kose.

  SAZNAJTE VIŠE
 • 100% ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

  100% PRIRODNI PROIZVODI

  Svi proizvodi koje Vam naš medicinskim tim preporučuje u terapiji znanstveno su dokazano učinkoviti, te 100% prirodni i bez ikakvih štetnih učinaka po Vaše zdravlje.

  SAZNAJTE VIŠE
 • УСПЕШНИ РЕЗУЛТАТИ

  USPJEŠNI REZULTATI

  Tisuće uspješnih priča naših zadovoljnih pacijenata, potkrijepljenih velikom kolekcijom prije-poslije fotografija, svjedoče o stručnosti naših liječnika i uspješnosti naših tretmana i proizvoda u liječenju ispadanja kose.

  SAZNAJTE VIŠE

TRANSPLANTACIJA KOSE

hair

"“FUE” je metoda u koj se tisuće folikula distribuira u zone gdje je potpuno izgubljena ili prorijeđena kosa. Jednom uzeti s ’’donorske’’ regije (stražnji dio glave, te postranično), folikuli kose se mikroskopski viviseciraju u ’’graftove’’. Svaki mikrograft sadrži odvojenu ’’folikularnu jedinicu’’, koja sadrži 1-3 folikula dlaka. Zatim se folikularne jedinice u formi graftova pažljivo implantiraju u zonu u kojoj nema kose ili je kosa prorijeđena.

NASTAVI ČITATI

LASERSKA TERAPIJA ZA RAST KOSE

hair

Laserska terapija za rast kose – LLLT (Low Level Laser Therapy) je najnapredniji i najučinkovitiji nekirurški tretman protiv ispadanja kose, namijenjen muškarcima i ženama. Pri korištenju “hladnih lasera” s točno određenom jačinom preporučenom od FDA, laserska svijetlost prodire do razine glavnih krvnih žila korijena dlake, odnosno do 6mm dubine.. Cilj LLLT-a je normalizacija ciklusa rasta dlake.


NASTAVI ČITATI

MEZOTERAPIJA VLASIŠTA

hair

Mezoterapija je serija bezbolnih mikroubrizgavanja vitamina, minerala i DHT blokatora u potkožno tkivo vlasišta (mezoderm), s ciljem učinkovite pomoći u ponovnom rastu kose kod muškog tipa ćelavosti, naročito u početnim stadijima i kod preranog gubitka kose. U ovim slučajevima mezoterapija predstavlja vrlo efikasnu metodu s kojom se postiže potpun povratak izgubljene kose i zaustavljanje procesa daljnjeg gubitka kose.

NASTAVI ČITATI

101 HAIR CLINIC USPJEŠNI REZULTATIPOGLEDAJTE VIŠE USPJEŠNIH REZULTATA

Sve prije-poslije fotografije,su slike naših pacijenata, čija je objava odobrena njihovom pismenom suglasnošću i podliježe Zakonu o autorskim pravima. Svako preuzimanje ili njihovo korištenje bez našeg pismenog odobrenja smatra se povredom Zakona o autorskim pravama te podliježe zakonskim sankcijama.

storie

Terapija: Laserska terapija + 101 terapija

Dob: 26

Dijagnoza: Androgenetska alopecija

storie

Terapija: Mezoterapija + 101 terapija

Dob: 29

Dijagnoza: Androgenetska alopecija

storie

Terapija: 101 терапија

Dob: 3

Dijagnoza: Alopecija areata

MEDICINSKI PROTOKOL

TRIHOLOŠKA ANALIZA KOSE

naši specijalisti uzimaju anamnezu i vrše dermoskopski pregled Vaše kose i vlasišta

POSTAVLJANJE DIJAGNOZE

nakon dermoskopskog pregleda naši iskusni specijalisti postavljaju točnu dijagnozu i utvrđuju uzrok pojave probema u Vašem slučaju

INDIVIDUALNI PLAN TERAPIJE

naši specijalisti preporučuju Vam adekvatnu terapiju koja uključuje lokalnu terapiju za kućnu upotrebu i profesionalne kliničke tretmane

MJESEČNE KONTROLE NAPRETKA

naši specijalisti na mjesečnoj bazi prate Vaš napredak u terapiji, kako bi osigurali najbolje moguće rezultate

USPJEŠNI REZULTATI         

na kraju aktivnog tretmana naši specijalisti će Vam prezentirati postignute rezultate uspoređivanjem fotografija od trenutka kada ste započeli s tretmanom do Vaše zadnje kontrole

101 Hair Clinic Blog