O Nama

S četiri moderne europske klinike smještene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv ispadanja kose i za stimuliranje ponovog rasta kose.

Međunarodno educirani specijalistički tim trihologa, dermatologa, plastičnih kirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za učinkovito rješavjanje Vašeg problema.

Digitalna dermatoskopija sa suvremenim trihološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i točne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema s ispadanjem kose.
https://rting.org/ aloha porn

about
about

https://rting.org/ aloha porn

Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lijekove – FDA kao sigurni, najsuvremeniji i isključivo učinkoviti tretmani protiv ispadanja kose.

Svi proizvodi koje Vam naš medicinskim tim preporučuje u terapiji znanstveno su dokazano učinkoviti, te100% prirodni i bez ikakvih štetnih učinaka po Vaše zdravlje.

Tisuće uspješnih priča naših zadovoljnih pacijenata, potkrijepljenih velikom kolekcijom prije-poslije fotografija, svjedoče o stručnosti naših liječnika i uspješnosti naših tretmana i proizvoda u liječenju ispadanja kose.

ŠTO JE TO ŠTO NAS ČINI VODEĆOM MEĐUNARODNOM KLINIKOM PROTIV ISPADANJA KOSE?
  • 101 Hair Clinic jedine su klinike za liječenje ispadanja kose koje svojim pacijentama nude dokazano djelotvorne proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši pacijenti dobivaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naši doktori preporučili ovisi o dijagnozi koju će naši liječnici postaviti na temelju trihološke analize Vaše kose i vlasišta.

  • Za svakog se pacijenta izrađuje individualni plan terapije, kako bi se zajamčio maskimalan učinak u rastu kose. Uz kućnu upotrebu lokalne terapije, naši liječnici mogu Vam preporučiti i adekvatni klinički tretman koji se provodi u našoj klinici, a s ciljem postizanja optimalnih rezultata.

  • Naši specijalisti prate napredak u Vašem liječenju putem besplatnih mjesečnih kontrola, kako bi osigurali najbolje moguće rezultate.

  • U slučaju uznapredovalog stupnja prorijeđenosti, najbolje bi rješenje bila transplantacija kose. Transplantaciju kose izvode naši vrhunski plastični kirurzi s dugogodišnjim iskustvom –

    Pupils who attend faculty will discover that coursework help is a must. The very best aspect of this program is you can begin at any time and that there aren’t any rooms or courses expert writers. Now’s the time to start In case you haven’t ever taken a class in person.

    akreditirani članovi ISHRS-a – International Society of Hair Restoration Surgery.

  • Na kraju aktivnog tretmana naši Vam specijalisti prezentiraju postignute rezultate usporedbom Vaših fotografija od prve do posljednje kontrole.

  • 101hair.hr je jedan od vodećih svjetskih internet portala protiv ispadanja kose – posvećeni smo svakodnevnom ažuriranju informacija koje se tiču najnovijih istraživanja, studija, inovacija i ostalih informacija povezanih s ispadanjem kose, mogućnosti i učinkovitosti novih tretmana, uključujući i mogućnost pravovremene prevencije ispadanja kose putem savjetovanja i stručnih preporuka.