TRETMAN ZA REGULACIJU MASNOĆE

                  فوائد_زيت_الجوجوبا_للشعر

Tretman za regulaciju seboreje regulira funkciju lojnih žlijezda, smanjuje stvaranje sebuma i održava kožu vlasišta čistom i zdravom. Zdravo vlasište je idealna sredina za normalan razvoj dlaka.

Suvremenim metodama i aparaturom moguće je dubinsko čišćenje vlasišta i pora folikula dlake. Osigurava se otvaranje pora, odstranjivanje nakupljenog sebuma i nečistoća i oslobađanje toksina. Postupno se normalizira funkcija lojnih žlijezda. Prirodni proizvodi svojim biljnim ekstraktima pridonose čistoći vlasišta na prirodan i neagresivan način, radi dobivanja dugoročnih rezultata. Organski proizvodi pomažu u stvaranju zdravog hidrolipidnog sloja koji će štititi i održavati zdrav epidermis.

Stimulira se cirkulacija kože vlasišta, potiče se limfna drenaža čime se i na razini dermisa detoksicira i čisti vlasište. Nestaje neugodan miris sebuma koji se razgrađuje.
Osim toga, donose se i potrebni nutritijenti i kisik do folikula dlake koji pritisnut sakupljenim sebumom ima oslabljenu funkciju. Folikul normalizira svoju aktivnost i počinje producirati kvalitetnu dlaku. Dlaka se odmah revitalizira i vraća svoju čvrstoću. Vlasište postaje čisto i zdravo, a kosa elastična i sjajna.