TRETMAN PROTIV SIJEDE KOSE

                gray-hair-no-more

Progresivnim tretmanom protiv sijede kose i za njenu repigmentaciju disktretno bi mogli vratiti pigment kosi od bijele preko sive do svijetlo smeđe ili tamno smeđe boje. Pigment dlake, melanin, postupno se gubi kao rezultat smanjene produkcije melanocita, stanice bulbusa dlake.

Kao što s gubitkom pigmenta, kosa postaje bjelija, tako ovaj tretman postupno vraća pigment dlake. Prirodna formula Strategy 4 steps gel bez kemikalija, aktivatora i kancerogenih supstanci djeluje sasvim neagresivno na dlaku postižući željeni efekt. Sa svakom aplikacijom gel se apsorbira i akumulira u dlaci, obnjavljajući pigment na sasvim prirodan i diskretan način.

Sa samo jednim tretmanom kosa dobiva svjetlo smeđu boju, a sa 4-5 tretmana tamno smeđu boju. Broj tretmana, a s time i količina pigmenata, može se kontrolirati suglasno željama klijenata. Suvremena tehnologija omogućava dublju apsorciju gela i njegovu fiksaciju u samom stablu dlake, čime rezultati postaju optimalniji i brži. Kod upornih bijelih dlaka u sljepoočnom predjelu primjenjuje se poseban tretman s kojim se postiže i njihova repigmentacija.

Kosa vraća izgubljenu boju, te kvalitetu i sjaj.