TRETMAN ZA SUHU, OŠTEĆENU I BEŽIVOTNU KOSU

13-Dry-Hair-Treatments-From-Your-Kitchen

Tretman za poboljšanje kvalitete i strukture suhe, oštećene i beživotne kose je unikatna kombinacija visokokvalitetnih organskih proizvoda za suhu kosu i visokotehnološke suvremene aparature za hidrataciju dlaka.

Specijalno odabrani biljni proizvodi s bogatim sastavom sinergički djeluju na vraćanje vitalnosti i ljepote kose. Blagi šamponi s biljnim ekstraktima ne skidaju zaštitni hidrolipidni sloj dlake, kao što se to događa s normalnim šamponima, već ga njeguju i zadržavaju. Kompaktni hidrolipidni sloj je preduvjet za zdravu dlaku, zato što predstavlja barijeru koja ga štiti od gubitka vlažnosti. Za razliku od sintetičkih, silikonskih preparata koji se nakupljaju na dlaci i čine ju beživotnom, organski sastojci se integriraju u kutikuli dlake na prirodan način vraćajući hidratantnu i masnu komponentu dlake. Kosa dobiva elastičnost, čvrstoću i sjaj.
Samo prirodni proizvodi su idealni za zdravu kosu.

Suvremena aparatura pomaže u boljem prodiranju proizvoda ne samo u dlaku već i na vlasištu. Dubinsko hranjenje i poboljšana cirkulacija na vlasištu su neophodni radi dugoročno zdrave i kvalitetne kose. Nutritijenti i kisik se dopremaju do folikula dlaka i tako osiguravaju njegovu optimalnu funkciju i produkciju kvalitetne dlake.